Volwassenenweek

In verband met de wereldkampioenschappen die deze zomer op de Breidablik plaatsvinden is er in de zomervakantie geen ruimte om een weekcursus te houden. Om toch een beetje kampgevoel te krijgen dit jaar is er een verkorte versie van het kamp gepland met Hemelvaart. Deze cursus is bedoeld voor volwassenen vanaf 16 jaar. Carla van Nunen wordt tijdens deze cursus ondersteund door Hannah van Litsenburg. Samen doen ze er alles aan om er gezellige en leerzame dagen van te maken.

De cursus begint op donderdag 25 mei tussen 10:00 en 11:00 uur en zal op zondag 28 mei om 16.00 worden afgesloten. Het programma bestaat in ieder geval uit dressuur, gangenles en theorie. Tijdens de lessen wordt ook gebruik gemaakt van videomateriaal. U kunt dan zo zelf goed zien waar uw sterke en zwakke punten liggen. Daarnaast is er ook ruimte voor specifieke vragen of interesses van cursisten. Wilt u graag extra zitles? Een keer met uw paard aan de dubbellonge werken? Of uitleg krijgen over de training van jonge paarden? Carla of Hannah stellen een afwisselend programma samen waarin ieders interesse aan bod komt.

Geen eigen paard? Geen punt! De Breidablik heeft leuke paarden waar u in overleg mee mag werken. Op basis van uw ervaring wordt er gezocht naar een passende combinatie. De cursusprijs is inclusief maaltijden. Ook de overnachtingen van ruiter en paard zijn inbegrepen.

Prijs: € 300,00

Datum: 25 t/m 28 mei 2017

Inschrijfformulier